Meradog


Al bijna 60 jaar staat de naam Mera voor kwaliteit in de voederindustrie. Jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en het enthousiasme van onze klanten hebben van ons één van de succesvolste premium fabrikanten voor hondenvoeding gemaakt.

Het Mera Exklusiv Concept is een compleet voedingssysteem voor uw hond. Het voldoet aan de laatste inzichten van de voedingswetenschappen verzorgt en beschermt veel verder dan de aanbevolen standaard richtlijnen voor hondenvoeding.

Voer van Mera betekent premium kwaliteit: hoogwaardige ingrediënten stimuleren de gezondheid, het welbevinden en het prestatievermogen van elke hond.

Mera heeft alle ingrediënten voor een levenslange vriendschap. In alle levensfasen – van pup tot senior – verzorgt ons voer uw hond met de beste kwaliteit.

Mera wordt in Duitsland geproduceerd, in één van de modernste productielocaties van Europa. Dat staat borg voor maximale kwaliteitszekerheid door efficiënte en innovatieve productiemethoden.

Ons omvangrijk assortiment omvat complete voeding op high-premium en premiumgebied, hondensnacks en hondenkoekjes die eveneens op onze eigen bakstraten worden geproduceerd.

Meraexklusiv.be / meradog.be verzorgt de promotie, verkoop en distributie in geheel België. wij leveren niet in Nederland, daarvoor kan u terrecht bij onze collegas van meradog.nl.